Sari la conținut
Prima pagină » Preț panouri de paie

Preț panouri de paie

La fel, cum am făcut și pe pagina „Detalii tehnice” în cele de mai jos, , ne vom referi la producătorul de panouri de paie, care în decursul anilor, s-a dovedit cel mai avantajos, luând în vedere costurile panourilor de paie manevrabilitatea, montajul și finisajul acestora, dar și ușurința obținerii înălțimii interioare prin modul în care se pot combina aceste panouri.

Este scump să construiești din panouri din paie? Am făcut o anliză în ansamblu AICI!

Deși aceste panouri de paie, cu un pic de exerecițiu, îndemânare și scule adecvate pot fi montate în regie proprie de către doi bărbați, producătorul oferă și servicii de montare sau chiar de finisare (tencuieli de var și lut). Dacă simțiți nevoia de ajutor în realizarea celorlate etape de construcție pentru casa dumneavoastră ecologică (fundație de piatră, acoperiș autoportant, acoperiș verde, podele naturale, etc) vă recomandăm echipa specializată în construcțiile ecologice!

Preț panou de paie (actualizat 1 iulie 2023) :

  • prețul unui panou de paie, cu dimensiunea de 100x150x40 cm este de 130 euro (plus TVA) – la acest preț se adaugă cheltuielile de transport
  • montajul panourilor de paie de către producător costă 30% din prețul total al panourilor de paie comandate
  • la lansarea comenzii se va plăti un avans de 70% din totalul sumei, restul fiind plătit la finalizarea comenzii (livrarea panourilor de paie sai alte servicii, dacă e cazul)
  • pentru alte solicitări (finisare sau alte etape din construcție) vă rugăm să menționați în ultima rubrică din formularul prin care cereți o ofertă de preț
  • ai posibilitatea de a alege o echipă care să îți construiască casa de la A la Z (la cheie) cu pereți din panouri de paie. Despre asta poți citi detalii AICI!

error

Consideri că-s utile informațiile? Atunci distribuie te rog! Mulțumim!