Sari la conținut
  • de
Prima pagină » Utile » Case din panouri de paie la cheie

Case din panouri de paie la cheie

Echipă specializată pe construcții ecologice și cu o experiență de aproape 10 ani, construim case din panouri de paie de la A la Z! Portofoliul nostru poate fi văzut AICI!

Având în vedere că suntem în strânsă legătură cu diferiți arhitecți, suntem în măsură să vă oferim și servicii de proiectare.

În ceea ce privește costul manoperei, pretul la „roșu” (fundatie, pereti și acoperiș) începe de la 120 euro/mp, la „gri” (geamuri montate, tencuiala aplicată, termoizalația pe acoperiș și podea aplicată) începe de la 250 euro/mp iar la „cheie” prețurile manoperei încep de la 350 euro/mp.

Prețul final (manoperă și materiale) poate varia intre 500 și 700 euro/m², in condițiile in care vorbim de o casă pasivă.

Pentru a vă face o idee, aceste case pot avea o fundație din beton sau piatră, acoperiș verde sau convențional (orice fel de acoperiș), podea din lemn (dușumea) sau din lut, termoizolație in podea perlit sau sticlă expandată, acoperiș termoizolat cu celuloză sau chiar cu plăci sau panouri din paie iar pereții sunt tencuiți cu tencuială de var (prefabricată sau tradițională) pe exterior și cu lut pe interior. Acesta este doar sugestie, dumneavoastră având posibilitatea de a alege materialele dorite. Dacă doriți să aflați combinația ideală, puteți să vă consultați cu un specialist in domeniu.

Dacă sunteți interesați de mai multe detalii sau de o colaborare, nu ezitați să ne scrieti la adresa contact@panouridepaie.ro sau să ne sunați la numărul de telefon 0748355788

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Consideri că-s utile informațiile? Atunci distribuie te rog! Mulțumim!